compllogo

nyitvat6

Home

AcroRd32 LeEJYb6ZWc

info kicsi

Újdonságok, érdekességek, "csacsakaságok"...

A mindennapi munkánk során rengeteg eszközzel találkozunk. Ezek egy részre a fenti kategóriák egyikébe esik, és soha nem lehet tudni, mikor válik egy "csacskaság"-nak gondolt dologból, olyan eszköz, ami egyedüliként tudja csak megoldani problémánkat.
Gondoltuk összeszedünk ezen az oldalon pár ilyen terméket:

Világító billentyűzet 

Gitár és billentyű alakú pen drive

 

Ferrari Cockpit - ez vicc?

 

Okostelefonhoz, okos óra?

 

Telefonnal, tablettel vezérelhető helikopter!

 

Ujjra húzható egér!

 

USB-s eszközök töltése egyszerűen az autóban

 

Az adataid biztonságban vannak? Ha csak egy pillanatra is elbizonytalanodtál...

 

A notebooknak is megelege van!

 

USB-es eszközt vinnél messzire a PC-től?

 

Mágikus kábel!

 

3D TV a PC-n vagy a notebookon!

 

Okosítsd meg a TV-d!

 


 


 Mágikus kábel

Jelentkezzen, akinek van otthon audió kazettája, bakelit lemeze, zenei CD-i. Őrizgetjük ezeket a relikviákat ezzel semmi baj nincs, csak egy idő múlva már nem használhatóak majd semmire sem. Még a bakelit bírja a legtovább, persze ha nem hallgatjuk nap mint nap. Ha a netről nem tudjuk megszerezni az ezeken őrzött felvételeket, akkor konvertáljuk át MP3-ba őket, így.

Egy mágikus kábel szükséges csupán ahhoz, hogy a polcon porosodó audió kazetták, LP-k és zenei CD-k tartalmát MP3 fájlokba konvertáljuk egyszerűen és gyorsan. A LiveView Magic Music Cable egyik vége egyszerű 3,5 collos jack dugó, beleillik bármilyen koros Hi-Fi stereo vagy mono cuccba, lemezlejátszóba. Kapunk hozzá egy RCA / jack átalakítót is, így a komolyabb, erősítős tornyokból is kivehetjük a hangot vele.
A kábel másik végén egy szokásos USB csatlakozó van, beledughatjuk a PC-be vagy a laptopunkba. Ezzel az összeköttetés a múlt és a jelen között létrejött, Einsteinnek igaza volt, valóban létezik időutazás. A rögzítés ettől kezdve már csak szoftver és némi szabadidő kérdése, a kábel egyik oldalán elindítjuk a lejátszót a másik oldalán pedig a programot. Az MP3-ba konvertált felvételeket pedig már vihetjük is tovább az MP3 lejátszóba, telefonba vagy bármibe, amit hallgatni szoktunk.
A fenti képen látható, a gyártók nem ragadtak le a régi felvételek átjátszásának ötletén, a hobbizenészek ezzel az egyszerű módszerrel gépre vihetik a produkcióikat. Ennél egyszerűbb megoldást már nem tudunk kitalálni.
 
 
A kábel ára: 4.200 Ft
 
 

 


 3D TV a PC-n vagy a notebookon!

A nevéhez hűen "not only tv": a csomagban található 3D szemüveg segítségével bármilyen szabadon fogható digitális TV adást 3D-ben nézhetünk közvetlenül a laptopon vagy a PC-n. Mindemellett az all-in-one koncepcióhoz hűen elérhetjük és szerkeszthetjük a digitális fotóinkat, házi videóinkat, és ha ez sem lenne elég rögzíthetjük a TV vagy rádióadást. A mellékelt szoftverrel egy felületen érhetjük el a számítógépen. 
Pompás kis készülék a LifeView Not Only TV sorozatából az LV5T3D. Használatával a hagyományos, úgynevezett 2D TV műsorokat nézhetjük közvetlenül a számítógép monitorán 3 dimenzióban a csomagban található 3D szemüveg segítségével. Az eszköz a szabadon fogható, földfelszíni digitális adások vételére alkalmas, akár élő 3D közvetítések megtekintésére. A TV mellett a hagyományos FM állomások és DAB rádió csatornák is befoghatóak vele. Ehhez a mellékelt digitális antennát vagy egy UHF/VHF külső antennát kell használnunk.
A szórakozáshoz pillanatok alatt installálható a tuner: csatlakoztassuk az antennát, szükség esetén telepítsük fel a CD-ről a meghajtóprogramot és keressük meg az elérhető állomásokat. A távirányítóval kicsit messzebbről is kezelhetjük a TV vagy rádió adásokat és elérhetjük a számítógépen levő videókat, fotókat vagy zenéket.
A digitális TV műsor vagy a rádió adás MPEG-2 vagy MPEG-4 kódolásban, HD minőségben rögzíthető. A felvétel készítéshez kiegészítő, kényelmi szolgáltatások is vannak:  az élő műsor "visszatekeréséhez" való timeshifting, valamint távollétünkben a műsorok az előre programozható felvétel funkcióval rögzíthetőek.
A HDTV-hez javasolt legalább 2 GB memóriával és megfelelő videókártyával rendelkezni. A 3D mód tökéletes megjelenítéséhez a gyártó legalább Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon X2-es processzort vár el, valamint minimum 512 MB memóriakövetelményt támaszt a grafikus kártyával szemben.
A csomag tartalma a tuneren kívül: 3D szemüveg, távirányító, CD és DVB-T antenna.
 
 
Az eszköz ára: 7.500 Ft
 
 

 


 Okosítsd meg a TV-d!

A LifeView médialejátszója felokosítja a TV-t a beépített Android operációs rendszerével. Internet böngésző, e-mail, naptár, Skype, MSN, Facebook, YouTube és még egy sor megszokott alkalmazás kerülhet segítségével a TV képernyőjére.

 
A TV felokosításán már többen fáradoznak, például a Google is (Google TV), de amíg elbíbelődnek a saját végleges megoldásuk elkészítésével, addig mi a LifeVie Not Only TV Android 2.2 operációs rendszerét tartalmazó média lejátszóval internesíthetjük bármelyik televíziónkat. A TV adás a szokásos módon, mondjuk kábelen jön. Az internet is a hagyományos eljárással kerül a család routerébe. A routerből dobjunk át egy kapcsolatot UTP kábelen (10 vagy 100 Mbit) vagy WiFi-n (WLAN b/g/n) a Not Only TV androidos TV boxra.
Ha elszakadunk a TV adásoktól, akkor kapunk egy internetes böngészőt és a TV képernyőjén kitágul a világ előttünk. Az Android révén elérhetjük a levelezésünket, küldhetünk és fogadhatunk emaleket, majd online videó vagy zene szolgáltatásokhoz kapcsolódhatunk. Rendelkezésre áll egy sor Google alkalmazás, térkép, YouTube és a többiek, van MSN vagy Skype az online csevegéshez, de természetesen a Facebook sem marad ki a kínálatból. Minden, ami Android alapon elérhető és futtatható.
Természetesen az Android Market 150 ezernél is több alkalmazását is letölthetjük a TV boxra, így a TV egyre okosabb és okosabb lesz. A videók é s filmek tökéletes képet nyújtó HDMI kapcsolaton élvezhetőek, de a fényképeink megosztásával és rendezgetésével is elszórakozhatunk közvetlenül a TV-n. Kikapcsolódásnak pedig olvassunk e-Book-ot, most már mondanom sem kellene, hogy a TV képernyőjén: egy mese a gyerekeknek, miközben a könyvbe levő képeket is nézhetik anélkül, hogy egymást lökdösnék értük.
Felmerül a kérdés például, hogyan gépelek be egy URL címet a böngészőbe és hogyan navigálok a megnyitott weboldalon? Egy 2.4 G mozgás érzékelős mini billentyűzettel, amelynek a működése a Wii távirányítójára hajaz. A középen levő három gombbal kiváltható a hagyományos egér, megoldható a scrollozás, az ENTER gomb használata, valamint a Back.
Ha az egér jobb vagy bal gombját, illetve a navigációs billentyűt megnyomjuk, akkor a rádiós távirányítóval a TV (TV Box) előtt integetve kergethetjük az egérkurzort a képernyőn. A TV BOx érzékelni fogja a billentyűzet elmozdulását és a kijelzőn az egérkurzorral követi azt. Néhány alkalmazáshoz tartozik egy-egy gomb a billentyűzeten, mint a Google Mail, a zenelejátszó és az internet böngésző. Kis gyakorlással elsajátítható ez a fajta egerezés, pár perc múlva már biztosak lehetünk abban, hogy egy linkre kattintásért nem kell leütni senkit, aki épp arra jár.
Az otthoni szórakozás egy következő szintjére lépünk be az Android TV Box révén, szépen pihenni küldhetjük a zajos, sokat fogyasztó PC-t vagy laptopot.  Az sem elhanyagolható szempont, hogy ha a családból valaki csak fb-zni akar vagy gyorsan a leveleire kíváncsi, akkor ez nem jár azzal, hogy a másikat fel kell állítania, mondjuk egy számítógépes játék mellől. Csak a TV-t kell bekapcsolnia, ahogy szokta és átlépni az Android világába, ahogy eddig még soha.
 
Az eszköz ára: 41.500 Ft
 

 USB-eszközt, nagyon messzire!
 

Van megoldás arra, ha nagyon messzire (mondjuk 20m-re!!!) szeretnél vinni USB-s egy eszközt a PC-től:
 

Delock Cable USB 2.0 Extension, active 20m             10.000 Ft

Delock Cable USB 2.0 Extension, active 15m               7.500 Ft

Delock Cable USB 2.0 Extension, active 10m               5.000 Ft

 

 


 

 A Notebookodnak is megelege van!

Vigyázz a notebokodra, mert nyáron különösen oda kell figyelni a hűtésére!
Ha a levegő hőmérséklete 15 fokkal magasabb mint az általában megszokott, a már nem teljesen tökékletes hűtési rendszer tönkreteheti a géped!

Megtehedet, hogy nem kapcsolod be nagy melegben! Ugyan már! Ezt mi sem gondoljuk komolyan...
vagy hetetsz alá egy egy aktív notebook hűtőt, pl ezt :

20 cm-es ventilátorával nem kell hevesen csapkodnia, hogy csendben sok levegőt szállítson!
Notebook USB csatlakozójáról múködik, de a beépített USB HUB-al is rendelkezik!
A ventilátor fordulatszáma fokozatmentesen állítható!

Az eszköz ára   4.110 Ft

 

 


 

 Az adataid biztonságban vannak? Ha csak egy pillanatra is elbizonytalanodtál, van egy ötletünk:

DNS-320 ShareCenter Pulse 2 fiókos NAS

- 2 fiókós hálózati tároló, 2 db 3.5" SATA HDD részére, dupla biztonság
- Gigabites csatlakozás, a gyors adatátvitel érdekében
- Felhasználói szintű jogosultságkezelés a biztonság érdekében
- Web-es fájl szerver az adatok egyszerű interneten keresztüli eléréséhez
- BitTorrent kliens, hogy le tudj tölteni, kikapcsolt PC mellett...
- Mentsd le, a pend drive-on tartott a fontos adataidat, egy gombnyomással!
- Nyomtató szerver funkció, nyomtass minden gépről, egyszerűen!
Ingyenes FarStone Backup, mentő szoftver
- Energiatakarékos kivitel

Enek az eszköznek a kedvezményes árát ITT találod

Technikai részleteket ITT találsz

 

 


 USB-s eszközök töltése egyszerűen, az autóban:

Hát, ezen nem sokat kell magyarázni: kicsi, hasznos!

 


 


 Genius újjra húzható egér:

Teljes irányítási képesség webböngészéshez, prezentációhoz, vagy más szórakozáshoz, mint zene, film, fotó és ebook.
A Ring Mouse a Genius Touch Control technológiáját használja az akár 1000 dpi érzékenységhez, így sima, kézhez álló irányítást nyújt.
Hatékony újratölthető lítium akkumulátorral dolgozik

 

 


 Sony MN2

 

Okos telefonhoz, okos karórát!


Gondoltál már arra milyen jó lenne ha a telefonod funkcióit akkor is tudnád kezelni amikor az a táskád mélyén lapul? Amikor sportolás közben eléred kedvenc programjaid, látod a beérkező üzeneteid anélkül, hogy a telefont ki kellene halászni a hátizsák legmélyéről, kezelni a telefon zenelejátszóját anélkül, hogy a zsebedből elő kell venni a telefont. Ezeket mind megteheted a Sony SmartWatch MN2 készülékkel.

Ez nem csupán egy időt mutató óra. Alkalmazások sokaságát töltheted rá a Google™ Play áruházból. A kapacitív kijelző érzékeny felületén tudod fogadni a bejövő hívásokat, Bluetooth headsettel kiegészítve kimenő hívást is kezdeményezhetsz, megtekintheted üzeneteid,naptárbejegyzéseid. Követheted ismerőseid a facebookon, vagy twitteren. Sportoláshoz is kiválóan alkalmas az Endomondo program segítségével.

A Find My Phone funkció segítségével 1 gombnyomással rálelhetsz a szobában bujkáló telefonodra.

 

Használd ki az okostelefonod által biztosított számtalan hasznos funkciót miközben kezeid a teljes szabadság élményében részesülhetnek.

Egy igazán hasznos kiegészítőt ajánlunk figyelmedbe, amely akár saját részre, akár ajándéknak kiváló választás!


Sony MN2 Black/Silver Bluetooth androidos karóra                     24.990 Ft 

 


 Helikopter

 

Távirányítós helikopter  15.200 Ft
iPhone, iPad, Android alapú eszközökkel vezérlehető

 

gyártói link

 


 

 Ferrari Cockpit - ez vicc?

Amikor először jöttek a Thrustmastertől a Ferrari széria kormányai, a dobozon levő sportautó miatt viccelődhettünk azzal, hogy a Ferrarit alkatrészenként vehetjük meg, most a kormánnyal kezdjük. A Thrustmasternél mégsem viccelnek ezzel, az új koffer méretű dobozban már egy teljes Ferrari F458 Cockpit található.Ferrari Cockpit - ez vicc?


A csomagolás látványa is lenyűgöző. Egy utazókoffer méretű dobozon a kormány és az F458 Italia fotója is szép de hordozófül valami igen komoly dologra utal. A csomag tíz kilogramm körüli testes darab. Ami benne van, az pedig egy Ferrari kormánya, pedáljai és minden érzés, ami egy játék során egy valódi és legendás F458 Italia vezetési élményét nyújthatja.
 

 

A kormány önmagában egy remekmű, teljesen hű mása az eredetinek, 28 cm átmérőjű! Lágy és tapadó gumi borítása a heves versenyhez való, biztos fogást nyújt. A Manettino nevű funkcióval a kocsi viselkedése a game során, akár vezetés közben módosítható.

 
A váltófülek a Ferrari GT replikája, fémből készültek az esztétikai hatás és a megbízhatóság érdekében. A kormány forgatását 16 bites érzékelő figyeli, körülbelül 65 ezer kormány állást tud megkülönböztetni egymástól.

A kormány egy hosszában és magasságában állítható fém állvány végén van. A sokféle beállítási lehetőség révén többféle ülőalkalmatossághoz (például a "bőrülőhöz") vagy egy felnőtthöz, vagy egy gyerekhez külön igazítható. Így kényelmesen ülve, teljes mértékben átadhatjuk magunkat a versenyzés izgalmainak.

 
A termék 10 kg körüli súlya adódik a fém alkatrészekből, de szándékos kialakítás eredménye. Ez a tömeg adja az egész Cockpit stabilitását, ellenáll a heves mozdulatoknak. Ezt a vázat Musetto-nak hívják és a Ferrari 458 Scuderia Black stílusában készítették el.

Az állvány másik végén vannak a pedálok, az állvány talapzatán fixen rögzítve, szintén a stabilitás növelése érdekében. Progresszív ellenállású fékpedál adja vissza a valós fenevad viselkedését, azt már nem is említve, hogy a Ferrariban is kinézetre ugyanilyenek vannak.

 
Van egy fejhallgató/mikrofon csatlakozó is a Cockpiten, a melyen keresztül a versenyzés közben chatelhetünk.
 
 
Az exkluzív G.V.S technológia globális vibrációs rendszert ad az egész állványnak és a kormánynak. Azoknál a játékoknál, ahol van ilyen funkció, az teljes Cockpit, a kormány, az állvány és a pedálok is a versenyhelyzetnek megfelelően élethű vibrációt csatolnak vissza a játékos számára.

Ha az ár is érdekel ITT megtalálod!

Persze, ha megnézted az árák jogos a felvetés, hogy "ennyiért már kapok egy LADA-t is", de azért AZ mégsem ugyanaz...

 


 

 Gitár és billentyű alakú pen drive


 

 


 

 Világító billentyűzet

Ki ne vakoskodott már este a billentyűzete felett, hogy ne zavarja a felkapcsolt villany a családot!
Aki igen "minden" pénzt megadott volna egy ilyen billentyűért.

Most, csekély 4700 Ft-ért megvásárolható üzletünkben ez a modell:


LED-es gomb háttérvilágítás (változtatható szín: Red vagy Blue)

 
Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #88919d #50cbd1