compllogo

nyitvat2

Home

AcroRd32 LeEJYb6ZWc

info kicsi

Szervizünk segítségére számíthatsz, ha hardveres vagy szoftveres problémád van!

 


Persze próbálkozhatsz magad is a hiba elhárításával, de nekünk valószínüleg nagyobb tapasztalatunk, többféle eszközünk van a hiba feltáráshoz, és több erőforrásunk a bajok csökkentéséhez.

Ha nem boldogulsz a feldattal keresd üzletünket, egyeztess kollégáinkkal, és szükség szerint a helyszínen, egyeztetett időpontban megkezdjük a hiba elhárítását!

 

 

Ha mi nem tudnánk megoldani a problémát, hozzájárulásoddal, külső szervizpartnereink egyikéhez továbbítjuk a készülékedet.

A javítás várható költségéről ajánlatot adunk, melyet ha elfogadsz javíttatjuk a készüléket.
Az elvégzett hardver javításokra 6 hónap garanciát vállalunk!
Szoftveres hibák javítására sajnos nem tudunk garanciát vállalni!

Ha szervizünkre bízod a számítógéped javítását biztos lehetsz benne (ha szoftverkörnyezet módosítására is szükség van), hogy gépedre csak jogiszta, vagy ingyenesen használható, megbízható szoftvereket telepítünk!





Vigyázunk az adataidra!

Ha meghiásodott a winchestered, megpróbáljuk megmenteni az adataidat. Ha garanciális a winchestered (mi általában 2 év garanciát vállalunk rájuk!), a szervizbe küldés előtt a menthető adatokat, kérésedre díjtalanul tároljuk, és visszamásoljuk az új winchesterre!

 

 

 

Költségek:

Mi csak annyit szervizdíjat számolunk, amennyi ideig valóban tart a géped javítáva, sőt feladattól függően kevesebbet!
Ha a javítási procedura megengedi a párhuzamos munkavégézést, kevesebbet kell fizeted, mint ha csak a Te gépeddel foglalkoznának kollégáink!
A számlázás 15 perces egységekben történik!

 

Természetesen nem csak asztali PC-det hozhatod hozzánk!
Ha notebookoddal van bármi féle gond abban is tudunk segíteni!

A "bármi felé" alatt tényleg szinte mindenfajta hibát értünk!
A nekünk hétköznapinak számító hibák elhárítása mellett, extrémnek számító esetekben is tudtuk már segíteni pl. medencébe esett notebookba is leheltünk már életet!

Van azért, amire mi is azt mondjuk, hogy talán nem érdemes nekiállni. Többször kaptunk már notebookot amin áthajtottak autóval (és ez nem vicc!), ezekben az esetekben tényleg em tudtunk segíteni, de csak azért mert olcsóbban adtunk új gépet, mintha javítottuk volna a régit...

 

Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #88919d #50cbd1