compllogo

nyitvat2

Home

AcroRd32 LeEJYb6ZWc

info kicsi

Adattörlési szolgáltatás
A személyes adatok védelme érdekében a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH)
726/2020. (XII. 31.) Korm. rendeletben foglalt jogszabályi kötelezettségének megfelelően, adattörlési szolgáltatást nyújt a fogyasztóknak. Az adattörlő alkalmazás a tartós adathordozó eszközök - HDD, SSD, memóriakártya stb. - széles körénél teszi lehetővé az eszközön tárolt adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét. Az NMHH 2021. december 1-től biztosítja az adattörlést lehetővé tevő szolgáltatás elérhetőségét. Az adattörlés egy kód segítségével lehetséges, a tartós adathordozó eszközöket értékesítő kereskedő biztosít a fogyasztók számára.
A kód használata
Az adattörlő kód és szükséges eszköz-azonosítók, valamint adatok megadását követően, a www.veglegestorles.hu webes felületen elérhető alkalmazás segítségével véglegesen le lehet törölni az adatokat az ott közzétett felhasználási feltételek szerint támogatott tartós adathordozóról.
A kód egyszer használatos és egy törlésre biztosít lehetőséget. A törlést követően a felhasználó elektronikus levélben adattörlési igazolást kap. Az adattörlő alkalmazás és a címke használatával kapcsolatos további információ a www.veglegestorles.hu weboldalon található.

Az adattörlő alkalmazás üzemeltetése és a törlési folyamat, az ügyfélszolgálat biztosítása a Comp-L Kft-től teljesen függetlenül történik..
Ügyfélszolgálat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., (06 1) 999-6434 Az operátorok elérhetők munkanapokon, hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30, pénteken 8:00 és 14:00 között.
További részleteket az adatok végleges hozzáférhetetlenné tételét lehetővé tevő alkalmazás biztosításával kapcsolatos eljárási szabályok meghatározásáról szóló 726/2020. (XII. 31.) számú kormányrendelet tartalmaz.

Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #88919d #50cbd1