compllogo

nyitvat

Home

info kicsi

azonnal

szamitogep

 

 

 

 

 

 

 

Az Acer, az IT-iparág úttörőjeként felismerte, hogy az innováció nem csak a legújabb technológiák és megoldások feltalálásáról szól, hanem annak a biztosításáról is, hogy a felhasználók végül majd ki tudják használni ezen eszközök előnyeit.
Az Empowering Technology az élő bizonyíték arra, hogy az Acer valójában hisz a küldetésében, miszerint a cél az emberek és a technológia közé ékelődött gátak ledöntése. Megajándékozva a felhasználókat barátságos és intuitív kezelőfelületekkel, az Empowering

Technology lehetővé teszi a gyakran használt funkciókhoz és beállításokhoz való gyors hozzáférést, eredményesebbé téve ezzel a munkát és növelve az életteret.


A billentyűzeten található „Empowering Key” segítségével lehetővé válik a felhasználók számára a gyakran használt funkciók és beállítások gyors, sikeres elérése, így az eszközök sokkal termelékenyebbé, a munkavégzés sokkal
eredményesebbé és sikeresebbé válik. Az Acer Empowering Technolology megoldás lehetőségek egész sorát tárja fel:

Acer eDataSecurity Management
Ez egy praktikus fájlkódoló alkalmazás, mely jelszavak és az új fejlesztésű titkosító algoritmusok alkalmazásával védelmet nyújt dokumentumaink számára az illetéktelen személyek ellen. Minden nehézség nélkül működik a Windows® Explorer alkalmazása közben, így mint egy védőburkot alkot, hogy gyorsan és könnyen elrejtsük/felfedjük adatainkat, mindemellett pedig támogatja az MSN® Messenger és a Microsoft Outlook® alkalmazásokat is.

Acer eLock Management
Biztonságos módja annak, hogy a felhasználók egy jelszó alkalmazásával megvédjék adathordozóik tartalmát (floppy vagy optikai lemez), így lehetőséget nyújt a felügyelet nélkül hagyott gépek adatainak lopás elleni védelmére.

Acer ePerformance Management
Rendszer-optimalizáló eszköz, mely növeli az Acer számítógépek teljesítményét. Javítja az alkalmazások futtatásának időfelhasználását, blokkolja a rendszer használatban nem lévő memóriáját, így növeli a rendszer stabilitását.

Acer eRecovery Management
Sokoldalú lehetőség, amely nélkülözhetővé teszi a gyártó által nyújtott helyreállító-lemez használatát, egyedülálló visszatöltő és helyreállító vezérlőként működik. Tartalmaz egy gyári helyreállító sémát is, mely a rendszer merevlemezmeghajtójának elrejtett partíciójában foglal helyet.

Acer ePower Management
Hatékony és egyszerű kezelőfelület, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy négy, már előre beállított energiafelhasználási profil közül válasszanak, vagy saját profilt készítsenek. Biztosítja az engedélyező és tiltó rendszerbeállítások könnyű ellenőrzését, akkumulátor figyelmeztetők alkalmazását, valamint egyéb hasznos beállításokat is végezhetünk vele.

Acer eAcoustics Management
Olyan lehetőség, mellyel a felhasználók a csendesebb működés élményét élhetik át, nem kell azonban lemondaniuk a szükséges teljesítményről. Csökkenti a számítógép által keltett zajokat, méghozzá úgy, hogy szabályozhatóvá teszi a rendszer ventillátorának gyorsaságát. Különböző profilokat alkalmazhatunk annak érdekében, hogy megtaláljuk a teljesítmény és a zaj szintje közötti egyensúlyt.

Acer eTimer Management
Az alkalmazott OSD időzítőnek köszönhetően a felhasználók mindig tájékozódhatnak az időről. Lehetővé teszi például a visszaszámláló funkciót, így figyelmeztetve a felhasználót az idő lejártára.

stb.

* Az Empowering Technology alkalmazásai – modelltől és elérhetőségtől függően – az Acer termékeinek alapfelszereltségét egészítik ki.

Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #88919d #50cbd1