compllogo

nyitvat2

Home

AcroRd32 LeEJYb6ZWc

info kicsi

Ez bizony jogos kérdés. Miért pont a Comp-L Számítástechnikánál  vásárolj, amikor annyi üzlet van már mindenhol?

Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, de leírunk pár érvet ami mellettünk szól, Te pedig mérlegelj!

 

- Mert a Comp-L Számítástechnika 1991-ben nyitott... ami már nagyon régen volt! 
Akkor még 286-os PC-ket árultunk Hercules monitorokkal... húú de rég volt.  Aki nem élt még akkor, vagy nem tudja mi is az a 286-os. itt olvashat róla!

- Mert a Comp-L Számítástechnika, volt, van és jövőre is lesz!

- Mert az üzletünkben vásárolt eszközök garanciája miatt nem kell aggódnod!
Nem kell budapesti, vagy más városban lévő szervizbe elzarándokolnod leadni a hibás eszközt (majd a javítás elkészült után újra!).
Ha gondod van, hozd be hozzánk, díjtalanul leteszteljük az eszközt. Ha valóban hibás, kezeljük a garanciális teendőket a márka szervizben, ha nem találjuk hibásnak segítünk kideríteni a helytelen működés okát!

- Mert az elmúlt 20 évben kellő mennyiségű tapasztalatot gyüjtöttünk, ezért tudjuk, hogy melyik gyártó termékeiben, vagy szervizében lehet megbízni, és melyik az a gyártótól érdemes óvakodni.

- Mert Vevőinknek sem szeretnénk rosszat, és persze magunknak sem, ezért akármit nem forgalmazunk. Mielőtt döntesz kérdezz bátran tapasztalatainkat őszintén megosztjuk veled!

- Mert az elmúlt 20 évben sok ezer (!!!) asztali PC-t és notebookot értékesítettünk, így ezen a területen a legnagyobb segítséget tudjuk nyújtani Neked is.

- Mert Szervizünkben szakembereink a garanciaidőn túli meghibásodások elhárításában is segítenek

- Mert ha vásárlás előtt még bizonytalan vagy, készséggel segítünk telefonon vagy személyesen üzletünkben, ha Neked az kényelmesebb, visszahívunk telefonon amikot Neked megfelel!

- Mert több mint tízenötezer terméket talál web áruházainkban. Ezeket rendszerességgel frissítjük, és folyamatosan töltjük fel újabb termékekkel.

- Mert kollégáink képzésére odafigyelünk!

- Mert nálunk nemcsak készpénzzel fizethetsz, rendszeres vásárlóink átutalással is vásárolhatnak. Ha szeretnéd, üzletünkben Áruvásárlási kölcsönt is igénylehetsz!

- Mert különféle erős informatikai hátterű, digitális szoftveres megoldások, ezzel kapcsolatos rendszerek és mérőműszerek fejlesztéséhez értünk. Profilunk a műszeres mérési technikákhoz illeszkedő megmunkálástechnikai berendezések forgalmazása, egyedi 3D-s leképzés és anyagfelépítéstechnológiai megoldások fejlesztése és forgalmazása.

- Mert egyedi projektekkel is megkereshetsz minket, nagy gyakorlatunk van intézményi beszerzések lebonyolításában és közbeszerzésekben is.

Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #88919d #50cbd1